Gårdens kulturprogram omfattar t.ex. konserter, författarkvällar, sommarteater och utställningar. Ett par återkommande storevenemang är hantverkardagen KORJAA & RENOVERA torsdagen efter midsommar varje år och Luciamarknaden som arrangeras en söndag nära Luciadagen. 2017 arrangeras marknaden 10.12.

Området utvecklas hela tiden och under de senaste åren har formträdgården vidareutvecklats, likaså örtagården och strandregionen. Hösten 2017 planterades de första rosorna i det som ska bli Wohls Rosarie. Första skedet omfattar dryga 200 rosor (45 olika) och området finns nedanför karaktärshuset på sjösidan.

Ny naturstig: Sommaren 2018 anlades en ny naturstig för hela familjen. Visste du t.ex. att gårdens ekar är närmare 300 år och att det hänger ihop med att vårt klimat för några tusen år sen liknade Danmarks! Naturstigen börjar vid den gamla smedjan vid stora parkeringen (Volsvägen 597) och längs ett par alternativa rutter får man lära sig om växter och djur. OBS! att den inte är handikappanpassad.   Rutterna är 400-500 meter i en riktning och man kan sen se på formträdgård, gå ner till stranden, osv.

Restaurangtjänster och möten: Förfrågningar och reservationer: varaukset@wohlsgard.fi
eller tfn 010 420 1519. Vi hoppas att hela regionen, föreningar och övriga organisationer hittar Wohls Gård för att träffas här t.ex. i form av möten, utställningar, konserter och bröllops- och familjefester.