Kivinavetta

Wohls Stall

Vanhan, harmaakivimuuratun Kivinavetan (nyk. Wohls Stall) pohjakerros on pinta-alaltaan n. 400 m². Alakerta on ollut varustettu maidontuotannon tarpeisiin maidon kylmähuoneineen ja vaunuliiterin takana olevalla jäävarastolla. Lantakuljetukset hoidettiin Kivinavetan ja viereisen Lantalan välillä ilmassa kulkevalla riippuradalla.

Aikojen kuluessa rakennuksessa on muurattu ja purettu väliseiniä kulloisenkin käyttötarpeen mukaan. 1970-luvun puolivälissä maidontuotannon loputtua rakennus otettiin käyttöön koulukalusteiden korjausverstaana ja varastona.

Wohls kasvaa 2016-2020

Syksyllä 2015 järjestettiin ideaseminaari, jossa pohdittiin Wohls Gårdin eri kehitysmahdollisuuksia. Vuonna 2016 aloitettiin uuden tapahtumatilan suunnittelu Kivinavettaan, ja osana työtä tehtiin opintomatkoja mm. Sagadin ja Palmsen kartanoihin Virossa sekä Raaseporissa sijaitsevalle Gullö Gårdille.

Mittavan peruskorjauksen jälkeen marraskuussa 2020 valmistui uusi, monikäyttöinen tapahtumatila, jossa on pyritty säilyttämään vanhaa ja samalla tuomaan tilaan myös uusia sisustuselementtejä. Tavoitteena on ollut luoda moderni, inspiroiva tila, joka toimisi niin perhejuhlia kuin yritystapahtumiakin varten – Wohls Stall.

Wohls Stall tapahtumatilana

Vuokraamme Wohls Stallia yritystapahtumia ja juhlia varten, tilaa jopa 150 hengelle.