Gårdens kulturprogram omfattar t.ex. konserter, författarkvällar, sommarteater och utställningar.

Ett par återkommande storevenemang är hantverkardagen KORJAA & RENOVERA torsdagen efter midsommar varje år och Luciamarknaden som arrangeras en söndag nära Luciadagen.
Korjaa & Renovera 2019 är en hantverksrdag för hela familjen och hålls i år 27.6 kl. 14-18

Området utvecklas hela tiden och under de senaste åren har formträdgården vidareutvecklats, likaså örtagården och strandregionen.

Wohls Rosarie: Hösten 2017 planterades de första rosorna i det som ska bli Wohls Rosarie. Första skedet omfattar närmare 200 rosor (45 olika) och området finns nedanför karaktärshuset på sjösidan. Ett nytt område, med nordiska rosor, utvalda av de nordiska rosensällskapen anläggs hösten 2019.

Ny naturstig: Sommaren 2018 anlades en ny naturstig för hela familjen. Visste du t.ex. att gårdens ekar är närmare 300 år och att det hänger ihop med att vårt klimat för några tusen år sen liknade Danmarks! Naturstigen börjar vid den gamla smedjan vid stora parkeringen (Volsvägen 597) och längs ett par alternativa rutter får man lära sig om växter och djur. OBS! att den inte är handikappanpassad.   Rutterna är 400-500 meter i en riktning och man kan sen se på formträdgård, gå ner till stranden, osv.

Familjefester, företagsevenemang: Förfrågningar och reservationer: varaukset@wohlsgard.fi