Wohls Gård Ab > Blog > Yleinen > Nimikilpailun säännöt

Nimikilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Wohls Gård Ab

Kilpailuaika

24.6-31.8.2020
Kilpailuajan ulkopuolella jätettyjä nimiehdotuksia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisen mahdollisista esteistä, jotka riippuvat tekniikasta.

Palkinnot

1.palkinto
Voittavan nimen ehdottanut henkilö palkitaan 4 hengen lounaalla/illallisella (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdin yleisölle avoimen juhlalounaan/-illallisen yhteydessä vuonna 2020-21.
Voittavasta nimiehdotuksesta ei makseta muita korvauksia. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, palkinnon vastaanottaja maksaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset. Mikäli useampi osallistuja on ehdottanut voittavaa nimeä, palkinto arvotaan niiden kesken, jotka ovat ehdottaneet voittavaa nimeä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

2.palkinto
Kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvomme 2 hengen lounaalla/illallisella (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdin yleisölle avoimen juhlalounaan/-illallisen yhteydessä vuonna 2020-21.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, palkinnon vastaanottaja maksaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset.
Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa arvotaan uusi voittaja.

Osallistuminen

Nimikilpailuun voi osallistua täyttämällä sähköisen kilpailulomakkeen osoitteessa www.wohlsgard.fi/nimikilpailu
Nimiehdotus ei saa olla loukkaava, rikkoa sovellettavaa lakia tai hyviä tapoja. Kaikki nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä olevat vaatimukset, osallistuvat kilpailuun ja luovutetaan kilpailun raadille.
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt paitsi henkilöt, jotka osallistuvat nimikilpailun järjestämiseen.

Voittavan ehdotuksen valinta & oikeudet käyttää voittavaa ehdotusta

Uusille tiloille parhaiten sopivan, voittavan nimen valitsee Wohls Gård Ab: n nimittämä kilpailuraati.
Wohls Gård Ab pidättää oikeuden muokata nimiehdotuksia. Kilpailuun osallistumalla nimiehdotuksen antaja luovuttaa ehdotuksen kaikki oikeudet, jotka on mahdollista siirtää kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista nimi, käyttää sitä tuotemerkkinä ja logona markkinoinnissaan ja kaikessa toiminnassaan, siirtää nimi eteenpäin ja rekisteröidä se. Nimikilpailun järjestäjä pidättää myös oikeuden olla valitsematta mitään nimiehdotuksista, jossa tapauksessa 1. palkintoa ei myöskään jaeta. Kilpailuraadin päätöksestä ei voi valittaa.

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden julkaista voittaneen nimen ehdottaneen henkilön nimen ja kotipaikan eri medioissa ilman erityistä lupaa tai korvausta. Kilpailijoiden vastuulla on varmistaa, että heidän kilpailulomakkeeseen syöttämät yhteystiedot ovat oikeat.

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään vain viestintään kilpailun yhteydessä, eikä niitä siirretä kolmannelle osapuolelle. Ainoastaan niiden osallistujien sähköpostiosoitteet, jotka ovat rastittaneet kilpailulomakkeen ruudun “Haluan tilata Wohls Gårdin uutiskirjeen”, tallennetaan Wohls Gård Ab: n uutiskirjerekisteriin.

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin sekä  kilpailusääntöjen muuttamiseen.

Vastaa