Wohls Gård Ab > Blog > Uncategorized > Työpaikka avoinna: Myyntipäällikkö

Työpaikka avoinna: Myyntipäällikkö

Huom! Pidennetty hakuaika 16.3.2020 asti.

Oletko kaupallisesti suuntautunut ja tulosorientoitunut henkilö, jonka intohimona on myyntityö? Oletko lisäksi järjestelmällinen ja tottunut omatoimiseen työskentelyyn?

Tarjoamme sinulle innostavaa työmahdollisuutta ainutlaatuisessa työympäristössä.

Wohls Gård etsii nyt

myyntipäällikköä

Tehtävänäsi on tarjota Wohls Gårdin kaunista kokonaisuutta ja palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.

Tärkeimpänä vastuualueenasi on kehittää ja johtaa myyntityötä, jotta Wohls Gårdin tarjoamat palvelut voidaan optimoida jokaisena vuodenaikana.

Kehität työssäsi liiketoiminnan määrää nykyisten asiakkaiden osalta ja etsit samalla aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkaita.

Hoidat varauksia ja huolehdit niiden toteutuksesta ja käsittelystä sekä myynnistä.

Työskentelet itsenäisesti ja tavoitteellisesti, mutta teet mielelläsi töitä myös ryhmässä työtovereidesi kanssa muilla vastuualueilla. Raportoit tuloksista suoraan Wohls Gård Ab:n johdolle.

Olet taitava toimimaan ihmisten kanssa, rakentamaan suhteita ja verkostoitumaan ja löydät helposti yhteistyökumppaneita toisista toimijoista.

Korkeakoulututkinto ja dokumentoitu kokemus myyntityöstä matkailualalla katsotaan eduksi.

Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.3.2020 mennessä osoitteeseen hakan.nasman@wohlsgard.fi ja lisää viestin otsikoksi ”Myyntipäällikkö”