Joulumenuarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Wohls Gård Ab

Osallistumisaika

4.-13.12.2020
Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita vastauksia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa arvonnan osallistumisen mahdollisista esteistä, jotka riippuvat tekniikasta.

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvomme kaksi (2) kotiin noudettavaa Wohls Stall -joululounasta 2020 (arvo á 35 € / kpl).
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, palkinnon vastaanottaja maksaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset. Palkinnon saaja vastaa itse palkinnon noudosta Wohls Stallista (Volsintie 597, Kirkkonummi) noutoaikana torstaina 17.12.2020 klo 12-14.
Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 24  tunnin kuluessa arvotaan uusi voittaja.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua täyttämällä sähköisen kilpailulomakkeen osoitteessa www.wohlsgard.fi/joulumenuarvonta
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt paitsi henkilöt, jotka osallistuvat arvonnan järjestämiseen.

Voittajien nimien julkaisu, nimien ja yhteystietojen käyttö sekä muutokset sääntöihin

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden julkaista arvonnassa voittaneiden henkilöiden nimet eri medioissa ilman erityistä lupaa tai korvausta. Osallistujien vastuulla on varmistaa, että heidän arvontalomakkeeseen syöttämät yhteystiedot ovat oikeat.

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään vain viestintään arvonnan yhteydessä, eikä niitä siirretä kolmannelle osapuolelle. Ainoastaan niiden osallistujien sähköpostiosoitteet, jotka ovat rastittaneet kilpailulomakkeen ruudun “Haluan tilata Wohls Gårdin uutiskirjeen”, tallennetaan Wohls Gård Ab: n uutiskirjerekisteriin.

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin sekä arvontasääntöjen muuttamiseen.