Wohls Gård Ab > Blog > Ei kategoriaa > Argentiinalainen kitarataituri Wohlsin kartanon navetassa perjantaina 21.9 klo 19

Argentiinalainen kitarataituri Wohlsin kartanon navetassa perjantaina 21.9 klo 19

Yleisöllä on harvinaislaatuinen tilaisuus antautua argentiinalaisen tangon taikaan kitarataituri Analía Regon vieraillessa Wohlsin kartanon navettarakennuksessa.

Analía on kotoisin Buenos Airesista missä hänen opettajanaan toimi mm. legendaarinen kitaristi Anibál Arías. Hän on laajan uransa aikana konsertoinut kotimaansa lisäksi Meksikossa, Chilessä, USA:ssa sekä lukuisissa Euroopan maissa esiintyen mm. useilla merkittävillä kitarafestivaaleilla.  Hänen soittoaan voi myös kuunnella hänen monilta äänilevyiltään. Kitara liittyy vahvasti Argentiinaan ja Tangon kulttuurihistoriaan.  Analían soitto pohjaa vahvasti tähän rikkaaseen perinteeseen ja konserttia voisi luonnehtia matkaksi halki kotikaupunkinsa Buenos Airesin musikaalisten tyylien ja ajanjaksojen.
Soolonumeroiden lisäksi kuullaan konsertissa duoja joissa Analían kanssa soittaa Stefan Löfvenius; ruotsalainen kitaristi ja Kuninkaallisen Musiikkiakatemian Suuren Pedagogipalkinnon vastaanottanut kitarapedagogi. Myös musiikkiopiston kitaraorkesterille on varattu numero yhdessä maestron kanssa.
Vierailu liittyy Kirkkonummen musiikkiopiston koulutustapahtumaan jossa Stefan jakaa laajalti maailmalla tunnustettuja näkemyksiään kitara- ryhmäpedagogiikasta, Analían opastaessa tangon säestystä kitaralla.

Aika ja paikka:
Wohls Gård, navettarakennus (iso pysäköintialue, Volsintie 597) perjantaina 21.9. klo 19. Ennakkomyynti Luckan (10 euro). Väliajalla voi ostaa eteläamerikkalaista purtavaa.

Vastaa