Tilaa Wohls Gårdin uutiskirje

Tällä lomakkeella voit tilata Wohls Gårdin uutiskirjeen, jota tullaan syksystä 2020 alkaen julkaisemaan 4-8 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeessä kerromme tuoreimmat kuulumiset Wohls Gårdista sekä kartanon tapahtumista.

Kyllä kiitos – haluan tilata uutiskirjeen:

Uutiskirjetilaus
Olen erityisen kiinnostunut (valitse yksi tai useampia): *
Edustan

100 päivää Wohlsin uusien tilojen valmistumiseen

Tänään on 100 päivää Wohls Gårdin uusien tapahtumatilojen valmistumiseen, ja sitä mukaa kun työt vanhassa kivinavetassa edistyvät jännitys tiivistyy: miltä uudet tilat tulevat näyttämään kun ne valmistuvat?

Havainnekuvista olemme saaneet esimakua tulevasta, mutta tietysti odotamme malttamattomina, että saamme esitellä teille lopputuloksen niin kuvista kuin paikan päällä.

Täällä Wohls Gårdin kotisivuilla tulemme syksyn aikana seuraamaan rakennustöiden loppuvaiheiden edistymistä ja myös näyttämään kuvia siitä, kuinka tilat muuttuvat lopulliseen muotoonsa.

Pysy mukana – ja ennakkotilaa myös uutiskirjeemme, jossa tulemme syksystä lähtien 4-8 kertaa vuodessa kertomaan Wohls Gårdin tuoreimmat kuulumiset niin tapahtumista kuin elämästä täällä kartanolla.

Muista myös nimikilpailumme, jossa haemme uusille tiloille nimeä – osallistumisaikaa on 31.8.2020 asti!

Wohls kasvaa – nyt tarvitsemme uuden nimen!

Ei, ei … Wohls Gård ei tarvitse uutta nimeä – olemme käyttäneet nykyistä lähes 400 vuotta ja aiomme jatkaa sen käyttöä. Mutta…
Uudet juhla- ja kokoustilamme, jotka rakennetaan parhaillaan vanhaan kivinavettaan tarvitsevat nimen kun avaamme 1.11.2020.

Rakennuksen metrin paksuiset graniittiseinät, tiililattia ja moderni tekniikka luovat istumajärjestyksestä riippuen viihtyisät puitteet 100 – 150 henkilön tilaisuuksille.

Nyt haluamme kuulla Sinun parhaan, kekseliään ja ytimekkään ehdotuksesi uusien tilojen nimeksi. Nimen tulisi toimia sekä suomeksi että ruotsiksi (ja mielellään myös englanniksi). Voittajaehdotus palkitaan neljän hengen lounaalla/illallisella (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdissa.
Kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen lounas/illallinen (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdissa.

Osallistumalla nimikilpailuun hyväksyn säännöt

Nimikilpailu
Wohls Gårdin uutiskirje

Ylläoleva kuva on havainnekuva uusista tiloista, sisustusratkaisut voivat vielä muuttua.

Nimikilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Wohls Gård Ab

Kilpailuaika

24.6-31.8.2020
Kilpailuajan ulkopuolella jätettyjä nimiehdotuksia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisen mahdollisista esteistä, jotka riippuvat tekniikasta.

Palkinnot

1.palkinto
Voittavan nimen ehdottanut henkilö palkitaan 4 hengen lounaalla/illallisella (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdin yleisölle avoimen juhlalounaan/-illallisen yhteydessä vuonna 2020-21.
Voittavasta nimiehdotuksesta ei makseta muita korvauksia. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, palkinnon vastaanottaja maksaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset. Mikäli useampi osallistuja on ehdottanut voittavaa nimeä, palkinto arvotaan niiden kesken, jotka ovat ehdottaneet voittavaa nimeä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

2.palkinto
Kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvomme 2 hengen lounaalla/illallisella (sis. ruokajuomat) Wohls Gårdin yleisölle avoimen juhlalounaan/-illallisen yhteydessä vuonna 2020-21.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, palkinnon vastaanottaja maksaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset.
Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa arvotaan uusi voittaja.

Osallistuminen

Nimikilpailuun voi osallistua täyttämällä sähköisen kilpailulomakkeen osoitteessa www.wohlsgard.fi/nimikilpailu
Nimiehdotus ei saa olla loukkaava, rikkoa sovellettavaa lakia tai hyviä tapoja. Kaikki nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä olevat vaatimukset, osallistuvat kilpailuun ja luovutetaan kilpailun raadille.
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt paitsi henkilöt, jotka osallistuvat nimikilpailun järjestämiseen.

Voittavan ehdotuksen valinta & oikeudet käyttää voittavaa ehdotusta

Uusille tiloille parhaiten sopivan, voittavan nimen valitsee Wohls Gård Ab: n nimittämä kilpailuraati.
Wohls Gård Ab pidättää oikeuden muokata nimiehdotuksia. Kilpailuun osallistumalla nimiehdotuksen antaja luovuttaa ehdotuksen kaikki oikeudet, jotka on mahdollista siirtää kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista nimi, käyttää sitä tuotemerkkinä ja logona markkinoinnissaan ja kaikessa toiminnassaan, siirtää nimi eteenpäin ja rekisteröidä se. Nimikilpailun järjestäjä pidättää myös oikeuden olla valitsematta mitään nimiehdotuksista, jossa tapauksessa 1. palkintoa ei myöskään jaeta. Kilpailuraadin päätöksestä ei voi valittaa.

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden julkaista voittaneen nimen ehdottaneen henkilön nimen ja kotipaikan eri medioissa ilman erityistä lupaa tai korvausta. Kilpailijoiden vastuulla on varmistaa, että heidän kilpailulomakkeeseen syöttämät yhteystiedot ovat oikeat.

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään vain viestintään kilpailun yhteydessä, eikä niitä siirretä kolmannelle osapuolelle. Ainoastaan niiden osallistujien sähköpostiosoitteet, jotka ovat rastittaneet kilpailulomakkeen ruudun “Haluan tilata Wohls Gårdin uutiskirjeen”, tallennetaan Wohls Gård Ab: n uutiskirjerekisteriin.

Wohls Gård Ab pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin sekä  kilpailusääntöjen muuttamiseen.

Taiteilija kesänäyttelyn takana: Raimo Mattsson

Raimo Mattsson (1965-) on kotoisin Eckeröstä, Ahvenanmaalta. Hän on toiminut Turussa kuvataiteilijana ja opettajana 1980-luvulta lähtien.

Mattssonin maalauksia on usein kuvattu ”sielukkaiksi” ja verrattu niitä ”runon hiljaiseen puhutteluun”. Maalauksista nousee usein esiin rauhoittava, sisäinen valo. Niiden mietiskelyyn kutsuvia tunnelmia on kuvattu esimerkiksi näin:

“Muutama minuutti maalauksen edessä on kuin sanaton rukous meille, joilla muuten ei ole kykyä rukoilla”.

Taiteilijan omin sanoin:

”Elämä on uskallusta ottaa askel, astua veneestä ja luottaa siihen, että vesi kantaa. Se on rohkeuden ja päättäväisyyden silmänräpäyksiä. Se on hetkiä, jotka tekevät tuntemattomasta tutun, muukalaisesta ystävän ja vangista vapaan. Hiljaisuuksissa asuvat ne hitaat hetket, joilla on suuri vaikutus.”

 

Raimo Mattssonin kesänäyttely “About Time” on avoinna 3.6.-6.8.2020 Kartanorakennuksessa kesäkahvilan aukioloaikoina ti-to klo 12-17.

Tee tilakysely

Alla olevalla lomakkeella teet nopeasti tilakyselyn tilaisuuttasi varten.

* = pakolliset kentät

Wohlsin kartanon kesä 2020

Yhteiskunnan jälleen avautuessa kevään koronatilanteen jälkeen, yhteinen velvollisuutemme on yhdessä mahdollisimman hyvin pyrkiä torjumaan tartunnan leviämistä sekä mahdollista uutta aaltoa. Alla muutamia toimenpiteitä, joihin toiminnan jälleen käynnistyessä Wohlsin kartanossa on ryhdytty, jotta ympäristö olisi mahdollisimman turvallinen sekä vieraille että henkilökunnalle.

Tilaisuudet

Jaamme kokoontumiset tiloissamme kahteen tyyppiin:

Suljetut tilaisuudet

Wohlsin kartano on jälleen 1.6. 2020 alkaen varattavissa yksityistilaisuuksia (häät,
syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet jne.) sekä yrityskokouksia varten.

Kaikkien, jotka järjestävät yksityisiä tilaisuuksia, tulee itse tehdä riskiarvio osallistujamäärän
suhteen, jotta kokoontuminen voidaan järjestää turvallisesti, esim. osallistujien riittävä etäisyys
toisiinsa huomioiden. Järjestäjän tulisi myös muistuttaa osallistujia yleisistä rutiineista.

Avoimet tilaisuudet

Kesän julkiset tapahtumat Wohlsin kartanossa on peruttu tänä vuonna.

Kesäkahvila

Cateringyritys Miti Oy avaa kesäkahvilan 2.6-9.8.2020 (päärakennuksessa ti-to ja parkkipaikalla vanhan pajan vieressä pe-su) klo 12-17.
Sisätiloissa olemme rajoittaneet istumapaikkojen määrää ja tarvittaessa rajoitamme myös siellä oleskelevien ihmisten määrää turvallisen vierailun varmistamiseksi. Päärakennuksen ympärillä olevassa puistossa on myös runsaasti tilaa sekä lisää istumapaikkoja. Voit myös tilata tulematta sisään rakennukseen.

Päärakennuksen kahvilan aukioloaikojen puitteissa (ti-to) voi myös tutustua turkulaisen taiteilijan, Raimo Mattssonin kesänäyttelyyn.

Catering

Kaikki catering-yritykset, jotka tarjoavat palveluitamme tiloissamme vastaavat turvallisen toiminnan varmistamisesta. Löydät lisätietoja tästä esim. tästä:
https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirus/ohje-palvelualalle

Siivous

Wohlsin kartanossa noudatetaan tehostettua siivousta koskevia direktiivejä. Löydät lisätietoja tästä esim. täällä: https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirus/ohje-palvelualalle

Muuta

Paikalla muistutamme kävijöitä myös opasteilla huomioitavista asioista:

  • tule Wohlsin kartanoon vain terveenä!
  • pese kädet huolellisesti ja käytä saatavilla olevaa käsien desinfiointiainetta
  • pidä 1 m turvaväli muihin aina kun mahdollista
  • älä kättele
  • mikäli sinun pitää aivastaa/yskiä – käytä kertakäyttöisiä nenäliinoja, heitä se wc’n roskikseen ja pese kädet

Lisätietoa:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus

Tervetuloa Wohlsin kartanoon – yhdessä, turvallisella tavalla!

Kirkkonummen Luciamarkkinat 14.12.klo. 12-15

On aikaa tulla koolle adventtiaikana, nauttia marttojen joulupuurosta, ostaa jouluherkut ja käsityönä tehdyt lahjat, kukat, jne.
Klo. 14 voimme yhdessä nähdä ja kuulla Kirkkonummen oma Lucia kun hän esiintyy kartanon portailla.
Perinteiset markkinat tänä vuonna vaunuliiterin tunnelmallisessa yläkerrassa.

Martat myyvät kartanolla riisipuuroa ja tietenkin kahvia + joulutorttuja. Heidän koko tuotto menee 100% suoraan Luciakeräykseen. Kartanossa myös jouluaskartelua lapsille, yläkerrassa.
Vapaa pääsy. Tulethan kimppakyydillä.
14.12 on enää 10 päivää jouluaattoon – tule viettämään kauniin hetken Wohlsin kartanolla!

Lucia -18
Lucia 2018

Musiikkivaellus Wohlsissa pe 6.9. klo 19

KIC/K Ensemble ja Wohlsin kartano järjestävät taas viime vuonna ihastuneen suosion saaneen musiikkivaelluksen kartanolla. Vaelluksen aikana kuullaan kolme musiikkikokonaisuutta eri tyyleissä: jazzia ja lauluja järvimaisemassa (Linnea Nieminen, piano & laulu), barokkia sooloviululla kivimakasiinissa (Annemarie Åström, viulu) ja romanttista liediä kartanon päärakennuksessa (Kaisa Ranta, sopraano ja Maija Parko, piano).

Suuren kysynnän vuoksi varaathan lippusi etukäteen (20 €/opiskelijat, työttömät ja lapset 10 €):
Tule kokemaan Wohlsin mystinen syystunnelma musiikillisella vaelluksella!

HUOM: vain ennakkovaraajille konserttikahvi ja omenakakku kuuluvat lipun hintaan!

VARAA LIPPUSI TÄÄLTÄ! https://forms.gle/B9Cv5xBBCSfo2r7e9

Musiikkivaellus Wohlsissa pe 6.9. klo 19

KIC/K Ensemble ja Wohlsin kartano järjestävät taas viime vuonna ihastuneen suosion saaneen musiikkivaelluksen kartanolla. Vaelluksen aikana kuullaan kolme musiikkikokonaisuutta eri tyyleissä: jazzia ja lauluja järvimaisemassa (Linnea Nieminen, piano & laulu), barokkia sooloviululla kivimakasiinissa (Annemarie Åström, viulu) ja romanttista liediä kartanon päärakennuksessa (Kaisa Ranta, sopraano ja Maija Parko, piano).

Suuren kysynnän vuoksi varaathan lippusi etukäteen (20 €/opiskelijat, työttömät ja lapset 10 €):
Tule kokemaan Wohlsin mystinen syystunnelma musiikillisella vaelluksella!

HUOM: vain ennakkovaraajille konserttikahvi ja omenakakku kuuluvat lipun hintaan!

VARAA LIPPUSI täällä: https://forms.gle/B9Cv5xBBCSfo2r7e9