Tilaisuudet, jotka muistetaan!

Herkullisella ruoalla on aina ollut merkittävä rooli Wohlsin kartanossa. Notkuvien pitopöytien ja vieraanvaraisuuden perinne elää edelleen kaikissa palveluissamme, nykyhetkeen päivitettynä.

Kartanon arvokas kulttuurimiljöö tarjoaa tilaisuuksille taianomaiset puitteet. Kustavilaiseen tyyliin peruskorjattu päärakennus vuosisataisine kerroksineen henkii rauhaa, jossa vieraamme sielu lepää. Wohlsin juhlasali on mitoitettu n. 80 juhlijalle. Yläkerrassa sijaitsee valoisa ja ilmava kokoustila 10-15 henkilölle. Suuremmille  ryhmille yläkerran aulatila tarjoaa mahdollisuuden kokoukseen.

Kartano saleineen sopii hyvin romanttisiin häihin, herkkään kastejuhlaan tai lämminhenkiseen muistotilaisuuteen. Olipa juhlasi luonne millainen tahansa, teemme siitä yhdessä muistorikkaan. Jos haluat järjestää juhlasi jossakin muualla, sekin onnistuu. Pitopalvelumme on käytössäsi ja toimittaa maittavat tarjottavat sinne minne haluat.

Wohlsissa onnistuvat myös kokoukset. Tunnelmalliset tilat, nykyaikaiset kokousvälineet ja hyvä ruoka auttavat saavuttamaan tavoitteet. Kartano ja sitä ympäröivä luonto soveltuvat mainosti myös yritysten tyky-päivien ja hengennostatustilaisuuksien pitämiseen.

Toimimme luontoa kunnioittaen ja kestävän kehityksen arvoja vaalien. Keskellä luontoa ja vesistöä toimittaessa pienellä hiilijalanjäljellä on suuri merkitys.

Asiakkaanamme Sinä olet meille ensiarvoisen tärkeä ja siksi tavoitteenamme on tehdä jokaisesta Wohlsissa järjestetystä tilaisuudesta ainutlaatuinen. Kuuntelemalla asiakkaitamme ja kunnioittamalla juhlien luonnetta, luomme onnistuneita tilaisuuksia jotka muistetaan.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia, aina kun se on mahdollista ja valmistamme myös muihin erityisruokavalioihin liittyvät tarjottavat pyynnöstänne.

Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintolan toimintaa hoitaa Luoman Ravintolat Oy.

Vain 45 minuuttia Helsingistä ja kuulet historian siipien havinaa. Lämpimästi tervetuloa Wohlsiin!