Häät ovat yksi elämänkaaren tärkeimmistä ja isoimmista juhlista. Wohlsin kartanon tunnelmalliset tilat ja kaunis järvimaisema sopivat erinomaisesti häiden järjestämiseen.

Hillitty, Kustavilaista tyyliä edustava sisustus antaa harmoniset puitteet romanttiseen juhlaan. Sään salliessa myös kartanon puutarhaa voi käyttää osana tilaisuutta. Sinne voidaan halutessanne rakentaa vaikkapa romanttinen alttari vihkimistä varten.

Kartanon välittömässä läheisyydessä sijaitsee 200-vuotta vanha Kivimakasiin, jossa voidaan myös järjestää vihkiminen. Kivimakasiiniin mahtuu 45henkilöä.

Hääjuhlien yksi mieleenpainuvimmista tapahtumista on pitopöytä herkkuineen. Wohlsin Kartanon isäntäparilla hyvän ruoan valmistustaito on hyppysissä. Häämenut tarjoavat maukkaat ja mielenkiintoiset vaihtoehdot moneen eri makuun, mutta voimme myös suunnitella yhdessä juuri sellaisen häämenun kuin haluatte. Lupaamme pitää vieraanne tyytyväisinä alkupaloista yöruokaan.

Hääkakkuvalikoimamme on runsas ja herkullinen. Kruunaako hääpöytänne perinteinen kermakakku, vai haluatteko yllättää juhlaväen erikoisemmalla makuyhdstelmällä? Jos sulhanen on lakristin ystävä ja morsian rakastaa sirtuunaa, loihdimme juhliinne vaikkapa lakritsi-sitruunakakun. Toteutamme villeimmätkin hääkakku –unelmat.

Ota yhteyttä!  Keskustellaan yhdessä toiveistanne ja toteutetaan ainutlaatuinen juhla juuri teille!